GEÇEN hafta deplasmanda Kayserispor'a n 2-0 yenilen Bursaspor, yarın cezası nedeniyle yine kadın ve çocukların izleyeceği maçta küme düşme bölgesinin hemen üzerinde yer alan Torku Konyaspor karşısına Avrupa kupasına katılabilme iddiası için 3 puan amacıyla çıkacak.
25’İNCİ BULUŞMA
Ligin ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Bursaspor, yarın Torku Konyaspor'la müsabakasına lig ve kupadaki 25’inci karşılaşmasına çıkacak. Bursaspor, bugüne kadar oynadığı 24 karşılaşmada rakibi 10 kez yenerken, 8 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlılar, 6 maçta rakibine yenildi. Bursaspor, rakibiyle oynadığı son 10 maçı ise 5 galibiyetle, 3 beraberlik ve 2 yenilgi ile tamamladı.
SERDAR AZİZ YOK
Bursaspor'da sakat futbolculardan Serdar Aziz yarınki maçta takımdaki yerini almayacak. Son iki çalışmaya katılan Brezilyalı orta alan oyuncusu Renato Caja ve Ethem, teknik direktör Daum’un şans vermesi halinde forma giyebilecek. Cezalı olan Şamil forma giyemeyecek.
ŞİMŞEK YÖNETECEK
Bursa Atatürk Stadı’nda yarın saat 16.00’de oynanacak olan Bursaspor-Torku Konyaspor maçını Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek’in yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Metin yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi İsmail Köse, 5'inci hakemi Bülent Birincioğlu, 6'ncı hakemi ise Tolga Kadaz olacak olacak.
MUHTEMEL KADRO
Frey-Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Caja, Belluschi, Bekir, Ferhat, Volkan, Fernandao

CE(FK/AÖ)