BURSA,()- KARDEMİR Karabükspor'la yarın sahasında karşılaşacak olan Bursaspor, güçlü rakibini yenerek çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.
KADIN VE ÇOCUK TARAFTARLARI İZLEYECEK
Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 bebarelik alan yeşil beyazlılar, cezası nedeniyle kmadın ve çocuklardan oluşan taraftarları önünde oynayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Bursaspor'un Akhisar Belediyespor maçında taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası, Kardemir Karabükspor maçında uygulanacak. Bu karar sonucunda yarın oynanacak Bursaspor-Karabükspor maçını tribünlerde kadın ve çocuk taraftarlar izleyecek.
16'NCI BULUŞMA
Yeşil beyazlılar, yarın Kardemir Karabükspor'la 14'ü lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 16'ncı maçına çıkacak. Bursaspor, bu karşılaşmalarda rakibini 7 kez mağlup ederken 6 yenilgi aldı, 2 mücadele de berabere sona erdi. Yeşil beyazlılard, rakibiyle oynadığı son 4 maçı ise galibiyetle tamamladı. 
SERDAR VE FERHAT BELİRSİZ
Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Ferhat Kiraz, perşembe günkü antrenmanda takımdan ayrı çalıştı. İki futbolcunun durumlarının maç saatinde netlik kazanacağı ifade edildi. 
ÖZKAHYA YÖNETECEK
Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçını Yalova Bölgesi FIFA Hakemi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve İsmail Şencan yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi Serkan Akal, 5'inci hakemi Hakan Ceylan, 6'ncı hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak.
Halis Özkahya, bugüne kadar Bursaspor'un 11 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmalarda yeşil beyazlılar 6 galibiyet alırken 2 kez sahadan puansız ayrıldı. Özkahya, bu sezon Bursaspor'un deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Trabzonspor maçını yönetti.
MUHTEMEL KADRO
Bursaspor'un Kardemir Karabükspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor:
"Frey- Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Sercan, Şamil, Belluschi, Volkan, Sestak, Fernandao"

EK(FK/AÖ)