BURSASPOR Genel Direktörü Ayhan Barışıcı, "Fenerbahçe maçı bizim için hem iç sahadaki galibiyetimizi perçinlemek, hem moral motivasyonu yükseltmek, hem de taraftarla bütünleşmemizi sağlaması açısından önemli" dedi.
Fenerbahçe maçı normalde çok üst düzey bir müsabaka olarak gözüktüğünü belirten Ayhan Barışıcı, Bursaspor Kulübü'nün geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm takımlarla oynadığı müsabakalarda aynı kapasiteyi ortaya koymak için mücadele eden bir ekip olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Biz kendimize bakıyoruz. Bursaspor'un son haftalardaki çıkışı tamamen takım olma anlayışından kaynaklanıyor. Gelecek haftaları garanti altına alabilmek için Fenerbahçe maçına da bu gözle bakıyoruz. Fenerbahçe maçına Torku Konyaspor ve Kayserispor maçlarına nasıl çıktıysak, bu maça da galip gelmek için çıkacağız. Bu müsabakanın da üst seviyede olacağını düşünüyorum. Bu maçın bizim dışımızda farklı bir değerlendirmesi olduğunu düşünüyorum. İstanbul takımlarına karşı genelde her takım farklı düşünceler içine girebilir ama bizim böyle bir durumumuz yok. Bursaspor çok büyük bir kulüp. Ödeme dengesiyle, taraftarıyla, tesisleşmesiyle büyük bir kulüp."
"BUNU DÜŞÜNECEK VAKİT YOK"
Ayhan Barışıcı, "Takımda gol sorunu varken Pinto ve Sestak'ın yedek kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:
"Galip gelmek için bir takım değişik oluşumları ortaya koymak zorundasınız. Biz de olaya öyle bakmak zorundayız. Takımdaki 25 oyuncumuz, alt yapımızdaki gençlerimizin hepsi her bölgede oynayabilecek kapasitededir. Teknik direktörün de bir takım girişimleri vardır. Bizim yatıp kalkıp bunu düşünecek vaktimiz yok. Her maç nasıl galip geliriz bunu düşünmemiz lazım. O bölgelerde de şu an için eksiklik düşünmüyoruz. İnşallah görev verilen arkadaşlar, Fenerbahçe maçında üzerine koyarak hem gol atma, hem de 3 puan alabileceğimiz gayreti gösterecektir."
"OZAN'IN BİR AN ÖNCE DÖNMESİNİ TEMİN ETMELİYİZ"
Ozan İpek ile sakatlığı konhusuna da değinen Ayhan Barışıcı, şanssız bir dönem geçirdiğini anlatırken şöyle konuştu:
"Sezon başı kampında performansı en üst seviyede olan bir oyuncumuzdu. Kendisinden son derece memnunduk. Bir aksilik oldu. Ozan İpek'in inanılmaz bir gayreti var. Biran önce oynamak istiyor. Kafa olarak son derece istekli, arzulu, kendi kendisini motive edecek girişimde olduğunu görüyoruz. Günde iki kez kendisiyle hem sakatlığı, hem de geleceği ile ilgili konuşuyoruz. Negatif hiç cevap almadık. Yaşam tarzını da ona göre ayarlamış. Doktorlar da Ozan İpek için son derece ümitli. Ozan hem şampiyon olduğumuz sene, hem de sonrasında faydalı olmuş biri. Elimizde bulunup da sakatlığından dolayı takımda olmaması bizi üzüyor. Bir an önce Bursaspor takımında forma giymesini temin etmemiz lazım." EK(CE/AÖ)