Ceml EKENTOK/ BURSA ()-



ORUÇLARINI KÜLTÜRPARK’TA AÇTILAR

Atatürk Stadı’na giren Bursasporlu taraftarlar topun patlamasını beklerken, herkese susmaları için “şiiiişşşşş” diye ezanı ve top sesini duyabilmek amacıyla uyarıda bulundular. Topun patlamasıyla birlikte herkes orucunu açtı. Yeşil beyazlı taraftarların büyük bir bölümü ise Kültürpark içersinde kurdukları yer sofralarında oruçlarını açtılar.

BURSASPOR 2 SAAT ÖNCE GELDİ

Bu sezon ilk kez taraftarının karşısına çıkacak olan Bursaspor’da takım otobüsü 2 saat önce Atatürk Stadı’na giriş yaptı. Yollarda bekleyen yeşil beyazlı taraftarlar takıma sevgi gösterisinde bulundu.

TARAFTAR ÖZLEM GİDERDİ

Geçtiğimiz sezon alınan cezalar ve devre arası tatili nedeniyle yaklaşık 3 aydır takımdan uzak kalan Bursasporlu taraftarlar sahaya ısınmak için çıkan futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. Yeşil beyazlılar futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak alkışlarken, kaleci Harun’a “Bursa kalesi sana emanet” diyerek tempo tuttular.

İSRAİLLİ HAKEMLERE TEPKİ

İsrail'in Gazze’yi bombalaması ve çok sayıda çocuğun ölmesi nedeniyle tribünlerdeki taraftarlar ısınmaya çıkan İsrailli hakem Triosunu ıslıklarıyla önce protesto ettiler. İsrailli hakem Triosunu ısınmasını sürdürdü ve soyunma odasına gitti.

GÜRCİSTAN’DAN TARAFTAR GELMEDİ

Gürcistan temsilcisi Chikhura Sachkhere takımının taraftarlarının Bursa’ya gelmemesi dikkat çekti. Misafir takım tribünü boş kaldı.

KALE ARKALARI DOLDU

Bursasporlu taraftarlar kapalı kale arkası ve açık kale arkası tribünlerine büyük ilgi gösterdi. Diğer tribünlerde yükünü aldı. 15 binin üzerinde yeşil beyazlı taraftar takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerlerini aldılar. Teksas Tribünü taraftarlarının merhum başkan İbrahim Yazıcı lehine yaptıkları tezahüratlar dikkat çekti.