BURSA, () - BURSASPOR Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek’in açıklamalarını değerlendirdi. Yapılan yazılı açıklama şöyle: 'Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek’in yarın oynanacak olan müsabaka öncesinde maçın hakemi Halis Özkahya’yı hedef alarak Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu ve maçın hakemini etkilemeye yönelik dayanaksız ve gülünç açıklamalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Bugüne kadar oynadığımız müsabakalarda hakem kararları neticesinde birçok puan kaybı yaşamış bir kulüp olarak hakemlerin bu durumunu formsuzluğa bağlayıp herhangi bir art niyet aramadığımızı belirtmiştik. Ancak sezon boyunca hakem kararlarıyla kulübümüz mağdur edilmiştir. Özellikle yakın zamanda hatırlayacağınız üzere Eskişehirspor, MP Antalyaspor, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile oynadığımız müsabakalarda olası puan ve puanları kaybettik. Sesi çok çıkanın haklı kabul edildiği ülkemizde tüm sezonu kapsayacak şekilde canımızı yakan, kulübümüzü maddi manevi zarara uğratan hakem hatalarına rağmen bu denli art niyetli düşünceler içerisinde olmamıştık.
Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek’in açıklamalarıyla Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu zan altında bırakmasını tasvip etmiyoruz. Dost bildiğimiz Kardemir Karabükspor camiasının bu tarz gülünç ve ucuz politikalar izlemesi camiamızı üzmüştür. Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek’in açıklamalarından sonra yarın oynayacağımız müsabakada ve sezonun geri kalanında hakem kararlarını yakinen takip edip, bu süreçte üzerimize oynanacak oyunlar karşısında sessiz kalmayacağız.'

EK (CE/RT)