BURSASPOR teknik direktörü Christoph Daum, "Torku Konyaspor maçındaki gibi iyi konsantre olarak oyuna başlarsak bu hafta karşılaşacağımız Fenerbahçe'den de puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum" dedi.
"FUTBOL OLARAK ÜZERİNE KOYUYORUZ"
Daum, pazar günü oynadıkları Torku Konyaspor galibiyetini değerlendirdi. "Takımımız futbol olarak üzerine koyarak yoluna devam ediyor" diyerek sözlerine başlayan Alman çalıştınrıcı, şöyle devam etti:
"ZOR DEPLASMANDA GALİP GELMEK ÖNEMLİ"
"Güzel bir gol attık. 1-0 her zaman zordur. Rahatlama adına ikinci golü bulmanız gerekiyor. Elimizden geleni yaptık. Son haftalarda takımımıza baktığımız zaman gerçekten üzerine koyarak gidiyorlar. Bildiğiniz gibi son müsabakaları gol yemeden bitirdik. Önce temel olarak gol yememek ondan sonra onun üzerine koyup gol atmak. Böyle zor deplasmanlarda gerçekten taktiksel ve disiplin olarak üzerine koyup galip gelmek önemlidir. İstatistiklere baktığımız zaman Bursaspor için burada kazanmak son yıllarda zordu. Bugün de farklı bir müsabaka çıkarmak istedik. Biraz geriden oyunu kabullenerek kontraatakla sonuca gitmek istedik."
"HERŞEYİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"
Fenerbahçe karşılaşmasına da değinen Daum, şunları söyledi:
"Fenerbahçe maçında ne olursa olsun Bursaspor arması ve forması için herşeyimizi ortaya koyacağız. O müsabakaya da Torku Konyaspor maçında başladığımız gibi konsantreli başlarsak Fenerbahçe'ye karşı puan ya da puanlar alacağımıza inanıyorum. Belki de şansımız yanımızda olur da Torku Konyaspor maçındaki gibi gol pozisyonlarını değerlendiririz. Benim için en önemlisi, müsabakadan sonra Bursaspor nasıl mücadele etti, neyi varsa ortaya koydu mu, benims için bu önemli."