KADINLAR Voleybol 3'üncü Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Bursaspor, devre arasında kadro değişikliğine gitti. Yeşil beyazlılar, Sevim Köse, Yağmur Bubik ve Özge Kartal ile yollar ayrılırken, Maral Aktaş, Pınar Yumurtacı ve Burcu Çoban transfer edildi.
Transfer edilen Maral Aktaş, Pınar Yumurtacı ve Burcu Çoban, Bursaspor gibi büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ve sezonun ikinci yarısında takıma faydalı olabilmek için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini belirttiler.
Antrenör Murat Mestan yeni transferler hakkında konuştu. Mestan, şöyle dedi:
"Takıma iki orta ve bir libero oyuncusu takviye ettik. Maral ve Pınar’ı Alaşehir Belediyespor’dan biliyorduk. Burcu’nun iyi bir geçmişi var. Fakat biraz ara vermişti. Biraz zamana ihtiyaçları var. Voleybol takım oyunu ve o yüzden takıma pasöre uyum sağlamak açısından zaman ihtiyacımız var. Sezonun ikinci yarısında hedef maçlarımız 4-5 maç sonra başlayacak. Bu maçlara hazır konuma gelebilmek için çalışıyoruz."
Öte yandan Bursaspor, Çekirge Spor Salonu’nda 3'üncü Lig B Grubu’nda mücadele eden İstanbul ekiplerinden Bahçelievler Belediyespor ile hazırlık maçı yaptı. Dört set üzerinden oynanan mücadeleden takımımız, 25-20, 25-16, 25-17, 25-22'lik setlerle ile 4-0 kazandı. Karşılaşmayı Bursaspor İcra Kurulu üyesi İlhan Satık ta takip etti.