BURSASPOR Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, bir taraftar grubunun düzenlediği iftar yemeğinde, "Beni eleştirin hatta yerden yere vurun ama Bursasporumuz'a zarar vermeyelim" dedi.
Yemeğe Başkan Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri İlyas Acar, Ali Büyükkurt, Kemal Kirevetözen, Nihat Sapan, Mehmet Küçükyalçın, Sadettin Garip ile Genel Müdür İsmail Özdemir'de katıldı. Mayıs 16 Grubu'nun sözcüsü Orhan Erhan Güngör, Bursaspor'a kalıcı gelir getirecek projelere imza atmayı hedefleyen bir gönül birlikteliği olduğunu vurgularken şöyle konuştu:
"Amacımız Bursaspor’un kendi imkanları ile ayakta durabilmesini sağlayacak kalıcı gelir kaynaklarının yaratılmasında projeler üretebilmek. Bu kentte doğan ve doyan herkesi Bursasporlu yapmayı amaçlıyoruz. Bizlere proje konusunda herkesin destek vermesini bekliyoruz. Çok yakında internet sitelerimiz yayına girecek."
Başkan Recep Bölükbaşı ise grupla kongreden önce tanıştıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Kongre öncesinde yaptığımız toplantıda görüşlerimizin paralel olduğunu gördük. Genel Sekreterimiz Prof.Dr.Nihat Sapan, Mayıs 16 üyesi. İnşallah güzel işler yapacağız. Herkes Bursaspor’un şampiyon olmasını istiyor. O zaman lütfen Bursaspor’un yanında olalım. Beni eleştirin hatta yerden yere vurun ama lütfen Bursasporumuz'a zarar vermeyelim."

FOTOĞRAF