Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, taraftarların maç sonunda yaptığı 'Pablo Batalla' tezahüratlarına tepki gösterdi. Körüstan, "Taraftarlarımızdan bir ricam var, artık Batalla tezahüratı yapmasınlar. Pablo bizim oyuncumuz, ona kapıları kapatmadık. Ama dönmezse yapacak bir şey yok" dedi.
Bursaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk ettiği Eskişehirspor'u 4-1 yendiği karşılaşma sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, olaylı bir şekilde kenti terk eden Pablo Batalla ile ilgili taraftarların yaptığı tezahüratın, diğer futbolcular üzerinde olumsuz etki yarattığına dikkati çekti. Başkan Körüstan, "Teknik heyeti ve futboluları tebrik eriyorum. Çok iyi bir oyundan sonra bize galibiyeti hediye ettiler. Ama Pablo Batalla ile ilgili yapılan tezahüratların takımın üzerinde olumsuz etki yaptığı kanaatindeyim. Yani biz Batalla'ya kapıları hiçbir zaman kapatmadık. Bu Pablo'nun sorunudur, bizim sorunumuz değildir. Ben Pablo'nun gittiği günun sabahı, o kadar açıklamasına rağmen evime aldım, uzun uzun konuştuk. Belki devam ederiz diye ama onun kendi tercihidir, kendisi gitti buradan. Takımın morali bozuluyor, Batalla tezahüratları yapıldığı sürece" diye konuştu.
FUTBOLCULAR ÜZÜLÜYOR
Futbolcuların moralinin bozulduğunu belirten Körüstan, "Bakın tam bir kolej havasında oynuyor oyuncularımız. Bakın Kazım'ı gördünüz. Fernandao'nun transferinde görevi olmamasına rağmen gitti Brezilya'da görüştü. 'Ben Bursasporluyum' diyor. Tuncay'da aynı şekilde. Şu anda kaptan olmamasına rağmen çok güzel bir kaptanlık yapıyor. Bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Ama taraftarlarımızdan bir ricam var, artık Batalla tezahüratı yapmasınlar. Pablo bizim oyuncumuz, ona kapıları kapatmadık. Ama dönmezse yapacak bir şey yok. Bizim yönetim olarak yaptığımız bir şey yok. Tamamen Pablo'nun tercihidir. Karşımıza gelmesi lazım. Ben 'Pabloya ulaşamıyorum' dediğim zaman yanlış anlaşıldı. Telekominikasyonla ulaşamıyoruz zannettiler. Pablo bizimle iletişimi kapattı, onu demek istedim" dedi.