BURSASSPOR Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu’nda Makedonya'nın FK Turnovo ile Gürcistan'ın FC Chikhura Sachkhere eşleşmesinde tur atlayan ekiple karşılaşacak olmalarını değerlendirdi.
"OYNAMAMIZ KESİN DEĞİL"
Başkan Bölükbaşı Bursaspor TV’de yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
"Öncelikle kura, Bursa’mıza ülkemize hayırlı olsun. Bursaspor’un olması gereken yer Avrupa Kupaları. Bazen sıralama değil şansınızın da olması gerekiyormuş. İnşallah iyi olacak. Bu sene de şans yüzümüze güldü. Ama bu daha kesin değil. Çünkü Eskişehirspor ve Sivasspor’un CAS’a başvuruları var. CAS’ın kararı sonrasında bizim durumumuz netleşecek. Gidecekmişiz gibi bakıyoruz ama daha kesin değil."
Başkan Recep Bölükbaşı, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini ve takımın 30 Haziran’da topbaşı yapacağını belirtirken şunları söyledi:
"Teknik direktörümüzün istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen sezon iyi kadromuz vardı. Altyapıdan gelen futbolcularımız var. 30 Haziran’da toplanacaklar. Bir hafta kadar Bursa’da çalıştıktan sonra Kartepe’ye kampa gidilecek. 10 gün çalışıldıktan sonra Avrupa’da ki ilk maçımız Bursa’da olacak. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Geçtiğimiz sezon sıkıntılar yaşadık. Bu sezon yaşamayalım. Ceza almayalım. Takımımızı, futbolcularımızı destekleyelim. Yöneticilerimize, başkanımıza sahip çıkalım. Bundan sonra başarı gelir."