BURSA,()– BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
ALTINCI RANDEVU
Akhisar Belediyespor'la deplasmanda oynayacak Bursaspor, rakibiyle altıncı kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlıların 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme başarısı gösteren Akhisar Belediyespor'la ligde ve kupada oynadığı toplam 5 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet aldı. 
4 SAKAT 
Yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan yeşil beyazlılarda sağ kasığında ağrıları bulunan Serdar Aziz'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Arka adalesinde ağrıları bulunan İbrahim Öztürk, sakatlıkları devam eden Volkan Şen ve Stanislav Sestak'ın durumları da bugün yapılacak son kontrollerden sonra belli olacak. 
ÖĞRETMENOĞLU YÖNETECEK
Akhisar Belediyespor-Bursaspor karşılaşmasını Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Özgür Ertem yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi Gökhan Memişoğlu, 5'inci hakemi Bülent Birincioğlu ve 6'ncı hakemi ise Serkan Ergün.

EK(FK/AÖ)