2013-2014 futbol sezonunda 7 Ocak 2014 Salı günü başlayan 2'nci transfer ve tescil dönemi, pazartesi akşamlı sona erdi, yeşil beyazlı takım, devre arasında kadrosuna 9 futbolcu kattı, 4 futbolcusuyla yollarını ayırdı, 3 futbolcusunu da kiraladı.
HAREKETLİ GÜNLER
Bursaspor, ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu. Yeşil beyazlı kulüp, devre arasında Jose Fernandao, Renato Caja, Onurcan Piri, Oğuz Han Aynaoğlu, Taşkın Çalış, Ethem Pülgir, Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve Bekir Yılmaz`la sözleşme imzaladı, bu arada Murat Yıldırım Kayseri Erciyesspor'a, Musa Çağıran Kardemir Karabükspor'a, Emre Pehlivan Kızılcahamamspor'a, Hakan Aslantaş da Gençlerbirliği'ne transfer oldu.
3 KİRALIK
Bursaspor genç oyuncusu Okan Deniz'i Balıkesirspor'a, Ertuğrul Ersoy'u Yeşil Bursa'ya, Jeruselam'la sözleşmesini fesheden Teteh Bangura'yı da ilk kulübü AIK Stockholm'a kiraladı.
PİNTO VE BATALLA KALDI
Öte yandan yeşil beyazlı takımda teknik direktör Christoph Daum'la yaşadığı sorunları gerekçe göstererek ülkesine dönen Batalla ile kadro dışı kalan ve çalışmalarını alt yapı tesislerinde sürdüren Pinto ise kendilerine takım bulamadı. EK(CE/AÖ)