SPOR Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanı Salih Kaplan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Tesisler Şube Müdürü Vecihi Yılmaztürk'le birlikte Bursa'daki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.
Önce Atıcılar Spor Kompleksi'ne giden Salih Kaplan'a uydu görüntüsü üzerinden spor vadisindeki tesisler ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili geniş bilgi verildi. Olimpik Yüzme Havuzu'nun ek bölümü, Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ve jimnastik salonunun yapılacağı araziler ile Atıcılar Spor Vadisinde bulunan tesisleri de inceleyen Kaplan, bütün tesisler tamamlandığında Bursa’nın Türkiye’nin önemli olimpik merkezlerinden biri olacağını belirtti.
YENİ TARTAN ZEMİN YAPTIRILACAK
Olimpik Atletizm Stadı’nın pistini inceleyen Kaplan’a tartan pist örtüsünün sertleşmesinden dolayı müsabakalar ve antrenmanlarda zorluklar yaşandığı, bu yüzden değiştirilmesi gerektiğini belirtidi. Pisti inceleyen Salih Kaplan'de pist örtüsünün hemen değiştirileceği müjdesini verdi.
NİLÜFER SALONUNU DA GEZDİ
Nilüfer İlçesi'nde yapımı devam eden 7500 seyirci kapasiteli Nilüfer Spor Salonu’nun inşaatını gezerek firma yetkilerinden bilgi alan Kaplan, daha sonra yapımı planlanan Gençlik Merkezi’nin yapılacağı araziyi de gezdi. İncelemelerini bitiren Kaplan, Bursa’dan ayrıldı.