SPOR Toto 3. Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Bursa Nilüferspor yeni sezon hazırlıklarına Fethiye'de bulunan tesislerinde başladı.
Antrenör Ferda Cevizci nezaretinde yapılan ilk çalışmaya 28 oyuncu katıldı. Sabah akşam yapılacak çift çalışmalarla sürdürecek olan Mavi Beyazlılar 26 Temmuz'a kadar hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek daha sonra kamp için Ürgüp’e gidecek.
Antrenör Ferda Cevizci hedeflerinin Play-Off'a kalmak olduğunu belirterek, "Yeni sezona takımda yaptığımız revizyonla başladık. Takımın yüzde sekseni yenilendi. Halen görüştüğümüz oyuncular var. Genç birekibiz. Öncelikli hedefimiz play-off'a kalmak. Gelecek sezonun iskeletini oluşturuyoruz. Çalışmalarımızı 26 Temmuz'a kadar kendi tesiserimizde sürdüreceğiz. Hazırlık maçının ardından 3 günlük izin kullanıp 1-11 Ağustos tarihleri arasında Nevşehir Ürgüp'te kamp yapacağız. Burada 3-4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz" dedi.
Antrenör Ferda Cevizci'nin yardımcılıklarını Halil İbrahim Sarp, kaleci antrenörü Hayrettin Öz ve Analist Melih Elbir yapacak.
Mavi- beyazlılarda yeni transferler Beylerbeyi'ndan Erem Özkurt, Recep Doğan, Tepecikspor'dan Fırat Bozkurt, Semih Usta, Arnavutköy Belediyespor'dan Fatih Erdem, Sultanbeyli'den Erol Durbakan, Sivas 4 Eylül'den Orhan Deymeci, Çorumspor'dan Osman Secgin, Batman Petrol'den Emre Yüce ve Bursaspor'dan Anıl Gencer oldu.
Ramazan Eraslan Tirespor'a, Oğuzkan Telci ise Niğdespor'a gitti.

FOTOĞRAFLI