BAYANLAR Tele Dünya Süper Kupa çeyrek final ilk karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Acıbadem Bayanlar Ligi dördüncüsü Eczacıbaşı Vitra ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yarın saat 18.00’de karşı karşıya gelecek.
Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşmada yeşil beyazlı bayanlar, güçlü rakiplerini yenerek mart ayında İstanbul’da oynanacak olan rövanş karşılaşmasına avantajlı çıkabilmek için mücadele verecek.
HEDEF GALİBİYET
Bursa Büyükşehir Belediyespor antrenörü Emin İmen, "Kupa 2 ayak üzerinden oynanıyor. Hedefimiz ligin başarılı takımlarından biri olan Eczacıbaşı Vitra ile oynayacağız. Hedefimiz bu maçı kazanarak mart ayında yapılacak rövanşa avantajlı çıkabilmek. Kupada gidebileceğimiz yere gitmek istiyoruz. Kulüp olarak hedefimiz ligi ilk 6 içersinde bitirerek önümüzdeki sezon yine Avrupa arenasında olabilmek" dedi.
Emin İmen, cumartesi günü Bursa’da oynayacakları Galatasaray Daikin karşılaşmasının ise sarı kırmızılı kulübün isteği doğrultusunda 5 Şubat Çarşamba gününe tehir edildiğini sözlerine ekledi.