Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, GS TV'ye yaptığı açıklamada İtalyan teknik direktör Roberto Mancini ile çalıştığı için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Burak, "Roberto Mancini'nin hocalığını konuşamam. Bu bana değil, kimseye düşmez. Kendisini nerelerde kanıtladığı ortada. Karşılıklı bir sıkıntımızın olması imkansız. Kendisi bize karşı baba gibi. Arası herkesle iyi olan biri. Kaybetsek de kazansak da hep bizim yanımızda. O yüzden çok şanslıyız. Roberto Mancini ile çalıştığım için çok mutlu ve gururluyum."

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını da değerlendiren Burak, "Bursaspor maçında 2-0 öndeyken durum 2-2'ye geldi. Bunun için üzgünüz. Kendi hatalarımızdan dolayı maç berabere sonuçlandı. Çok rahat 3-0 veya 4-0 kazanabileceğimiz bir maçı 2-2 bitirdik. Bunun için üzüntülüyüz ama bu maçın bir ayağı daha var. Artık bunu kenara bırakıp, önümüzdeki Torku Konyaspor maçını kazanarak seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Burak Yılmaz sözlerine şöyle devam etti;

"Taraftarlarımızı üzdüğümüzü biliyoruz. Bu sene yakaladığımız başarıların gerisinde kaldığımız için onları üzdüğümüzün farkındayız. TT Arena'ya çıktığımızda kimseden korkmuyoruz. Rakip takımları eziyoruz, parçalıyoruz. Bunu da taraftar sayesinde yapıyoruz. Ama biz stadımıza çıkarken sıkıntı yaşarsak, Galatasaray'ın en büyük gücü bitmiş olur. Rakiplerin ya da başkalarının istediği de budur. Şu anda birlik olma zamanı. Galatasaray'ın büyüklüğünü şu anda gösterme zamanı. Onları hayal kırıklığına uğrattığımız için özür diliyoruz. Toparlanacağımızın sözünü veriyorum. Zaman kenetlenme zamanı. Onlar da bunu yapacaklardır. Bizler de onları mutlu etmeye devam edeceğiz"

Ligde sonuna kadar gideceğiz. Torku Konyaspor maçıyla başlayan bir seri yakalayarak sonuna kadar gideceğiz. Kupada da finale kalacağız ve seneler sonra kupayı kazanacağız."

Öte yandan Wesley Sneijder'in Bursaspor'a attığı gol sonrasında kendisine gelip sarıldığını hatırlatan Burak Yılmaz, Hollandalı futbolcuyla aralarında bir problem olmadığını söyledi.

İSTANBUL /

gh(gh)