UŞAK Sportif'in Pınar Karşıyaka ile oynanan özel maçta  görev değişikliği yapan Ozan Bulkaz ve Mehmet Kabaran, saha kenardaki uyumlarıyla dikkat çekti.
Başantrenörlük görevini 12 yıldan bu yana sürdürdükten sonra bu görevi kendi isteği ile yardımcısına devreden Bulkaz, sahaya yardımcı antrenör olarak çıktı. Kabaran da takımın teknik direktör olarak ilk sınavını İzmir'de verdi. Mehmet Kabaran'ın takımını başarıyla yönettiği maçta, Ozan Bulkaz zaman zaman oyuna ve hakem kararlarına müdahale etti. Uşak temsilcisi son çeyreğe 6 sayı önde girdiği karşılaşmayı 86-80 kaybederken Mehmet Kabaran, "Geriden gelip öne geçtik. Son anlardaki basit hatalar ve hakemlerin yanlış kararları olmasa kazanabilirdik. İlk maçta yabancı tercihlerini yine doğru yaptığımızı gördük" diye konuştu.
Uşak Sportif, yeni sezon öncesi 9-11 Eylül'de Kurtuluş Kupası'na ev sahipliği yapacak. Turnuvaya kırmızı siyahlı takımın yanı sıra Edirne Basket, Torku Konya Selçuk Üniversitesi ve Rönesans TED Ankara Kolejliler katılacak.

FOTOĞRAFLI