UMUT Gündoğan’ın Galatasaray’a transferinden gelecek parayla transfer yasağını kaldırmayı planlayan Bucaspor yönetimi, Şanlıurfasporlu Yasin Avcı ve gurbetçi Bahattin Köse’nin ardından rotayı Boluspor'da ilk yarıda 14 maçta oynadı, 5 gol attıçlu İskender Alın’a çevirdi.
Kulüp Başkanı Hüsnü Kaya, kulüp binasında Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın da katılımıyla düzenlediği basın toplantısında 29 yaşındaki golcü futbolcuyla anlaşma zemini aradıklarını açıkladı. Galatasaray’la Umut konusunda anlaşmak üzere olduklarını dile getiren Başkan Kaya, şunları söyledi:
"İlk yarıda forvette büyük sıkıntı çektik. Kazanabileceğimiz pek çok maçı, gol atamadığımız için kaybettik ya da berabere bitirdik. Ligde kalmak için sezonu 35-40 puan aralığında bitirmemiz lazım. Yasin, Bahattin ve İskender’den biriyle anlaşarak bu sorunu çözmek istiyoruz." dedi.
"KULÜBÜ BASAMAK YAPTIRMAYIZ"
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise Bucaspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını söylerken, üstü kapalı olarak Mehmet Bektur başkanlığındaki eski yönetime yüklendi. "Kulübe hizmet verecek herkesin başımızın üzerinde yeri var" diyen Tatı, "Ancak kimse Bucaspor’u siyasi ve ticari hedefleri için basamak olarak kullanamaz. Buna asla müsade etmeyiz. Kısıtlı imkanlar ve düşük bütçeyle de kulüp yönetildiğini gösterdik. Kimse endişe etmesin; bu kulüp başsız ve hedefsiz kalmaz" diye konuştu.

EA(YC/AÖ)