BUCASPOR'da Başkan Hüsnü Kaya'nın Erzurum kampında disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı bıraktığı Mehmet İncebacak'a af yolu göründü.
Teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın, "Bu sezon yıldızım olacak" dediği Mehmet'in affedilmesi için bu hafta yönetimle görüşeceği bildirildi. Sait Karafırtınalar'ın yakın çevresine, "Mehmet İncebacak çok yetenekli bir oyuncu. Altyapımızdan geldi. Onu kaybetmek istemem. Yaptığı hatanın farkına vardı" dediği kaydedildi.
Mehmet'in de yeniden Bucaspor forması giymek istediği bildirilirken, Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçında formasını yere atan Melih Vardar'ın ise affedilmesinin zor olduğu ifade edildi.
Öte yandan Akhisar Belediyesporlu Erkan ve Emin ile Ordusporlu Ufukhan'ın transferlerinde sona yaklaşıldığını belirten Sait Karafırtınalar, "Arada küçük pürüzler kaldı. 2 güne transferler biter. Ligin ilk haftasındaki Altınordu maçına tam kadro çıkarız" diye konuştu.
PRİŞTİNA: "ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKACAĞIZ"
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucaspor'un son transfer girişimlerine destek vereceğini söyledi. Kulüp Başkanı Hüsnü Kaya'nın, "Başkan Levent Piriştina'nın kulübe destek olduğu yolundaki haberler asılsızdır. Ancak biz kendisinden yardım bekliyoruz" sözlerine karşılık Başkan Piriştina, "Güçlü bir kadro kurulması adına Buca Belediyesi de elini taşın altına sokacaktır. Oyuncu takviyelerinde peşinatların bir bölümünün ödenmesinde kulübe destek olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAF