BUCASPOR yönetimi, kongre tarihini 20-27 Mayıs olarak belirlerken kulisler de hareketlenmeye başladı. Dün akşam yapılan toplantıda seçim terihinri netleştiren yönetim, oyunculara ligdeki 6 maçlık yenilgi sonrası kesilen 30'ar bin TL'lik cezayı kaldırdı. Destek arayışlarına başlayan Başkan Hüsnü Kaya, adaylık konusunda kararsız kaldı. Kaya'nın beklediği desteği bulamazsa seçime girmeyeceği bildirildi.
Belediye ve bazı taraftar gruplarının destek verdiği işadamı Şahin Kaya'nın ise camianın önde gelen isimleriyle görüşüp, liste çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Bir ara Aydınspor 1923'e başkan olacağı öne sürülen Şahin Kaya'nın 500 bin TL'si hibe olmak üzere kulübe 2.5 milyon TL aktaracağı, yönetime alacağı isimlerden de 2.5 milyon TL toplayıp, 5 milyon TL sıcak parayla koltuğa oturacağı iddia edildi.
GENÇLER SAHAYA
Bucaspor, prestij niteliği taşıyan Manisaspor maçında genç oyuncuları sahaya sürecek. sportif direktör Cenk Tekelioğlu, "Gençlere şans verirken şimdiye kadar hiç tereddüt etmedik. Ligin yaş ortalaması en düşük takımıyız. Türk futboluna kazandırdığımız yeteneklerle vizyon ve misyonumuzu ortaya koyduk. Kadromuzdaki tüm isimlere güveniyoruz. Gelecek sezonlarda da yetiştirici kimliğimizi sürdüreceğiz" dedi.

EA(YC/AÖ)