BUCASPOR'un Trabzonspor'dan transfer etmek istediği eski futbolcusu 23 syaşındaki Torric Jebrin'in ülkesinde yaptığı açıklamalar şoke etti.
Ganalı orta saha oyuncusu, www.ghanasoccernet.com isimli internet sitesine verdiği röportajda Bucaspor'un kendisini resmen istediğini, ancak mevcut şartlarda transferin gerçekleşmeyebileceğini belirtti, "Bucaspor beni istiyor. Ancak yaptıkları teklifi benim ve menajerimin kabul etmesi mümkün değil" dedi.
Jebrin'in açıklamalarıyla sarsılan yönetim ise Ganalı oyuncuyla kesin olarak anlaşma sağlandığını tekrarladı. Asbaşkan Adil Demir, transferde sorun olmadığını öne sürdü, "Neden böyle konuştuğuna biz de anlam veremedik. Gana'da gelen haberlerin gerçek dışı olduğuna inanıyoruz. Jebrin ve menajeriyle her konuda el sıkıştık. Önümüzdeki hafta İzmir'e gelip imza atmasını bekliyoruz. Taraftarımızın bu tür haberlere itibar etmemesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
NSALİWA MASADA
Bucaspor, sezon sonunda yollarını ayırdığı orta saha oyuncusu Tamandi Nsaliwa ile de bugün görüşmelere başladı. Asbaşkan Adil Demir, Malavi asıllı Kanadalı oyuncuyu yeniden takıma kazandırmak istediklerini belirterek, görüşmelerin olumlu sürdüğünü kaydetti. Orta saha ve forvet için kabarık bir listeye sahip olan Bucaspor, Fethiyesporlu İrfan, Balıkesirsporlu Mehmet Al, Altaylı Mithat ve Metzli N'Doye ile temaslarını sürdürüyor.