BUCASPOR yönetimi, 5 Aralık’ta İzmir’de Beşiktaş’la oynanacak kupa maçının bilet fiyatlarını belirlerken 1 hafta önce sportif direktör olarak takımın başına getirdiği İlter Kasap’ın görevine son verdi.
Yönetimle anlaştıktan sonra takımla birlikte Ankaraspor deplasmanına giden İlter Kasap, Başkan Hüsnü Kaya’nın bugün kendisini arayıp kararı bildirmesiyle şok yaşadığını ifade etti.
"Benden fedakarlık yapıp, görev almamı kendileri istedi" diyen İlter Kasap, "Bu sıkıntılı süreçte teknik heyet ve oyuncularla bir haftadır inanılmaz bir sinerji yakalamıştım. Ancak Başkan arayıp anlaştığımız rakamı ödeyemeyeceklerini açıkladılar. Çok şaşkınım" diye konuştu.
BEŞİKTAŞ TARİFESİ NETLEŞTİ
Bucaspor yönetimi, 5 Aralık’ta İzmir’de Beşiktaş’la oynanacak kupa maçının bilet fiyatlarını belirledi. Karşılaşmanın Buca Arena’dan, Atatürk Stadı’na alınması için başvuru yapmaya hazırlanan kurmaylar, biletleri kale arkası 15, açık tribün 50, kapalı 75 TL’den satma kararı aldı. Müsabakada açık tribün Beşiktaş taraftarına ayrılırken, kapalı tribün ortak kullanılacak, kale arkasına ise Bucasporlu taraftarlar alınacak. MK(YC/AÖ)