BUCASPOR, prensip anlaşmasına varıp, Kaynaklar Tesisleri'ne getirdiği Eskişehirsporlu stoper Mahmut Boz'un transferinden vazgeçti. Oyuncu ile parasal konularda anlaşamadıklarını açıklayan Başkan Hüsnü Kaya, "Aramızdaki bazı pürüzleri gideremedik. Ayrıca futbolcunun geçen sezon yaşadığı sakatlığı da göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldık" dedi.
Stoper mevkiine mutlaka takviye yapacaklarını kaydeden Kaya, 29 Ağustos'ta Altınordu ile oynanacak ilk lig maçına kadar transferi gerçekleştireceklerini söyledi. Akhisar Belediyespor'dan alınan Erkan Taşkıran ve Emin Aladağ transferlerini de değerlendiren Kaya, "Ligi forse edebilecek bir kadro oluşturduk. Bu sezon üst sıraları zorlayacağımıza inancımız tam" yorumunu yaptı.
PİRİŞTİNA'DAN MORAL ZİYARETİ
Akhisar Belediyesporlu Erkan Taşkıran ve Emin Aladağ transferlerinde Bucaspor'a ekonomik destek sağlayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Kaynaklar Tesisleri'ne gelerek sarı lacivertlilerin antrenmanını ziyaret etti. Futbolcular ve teknik heyetle görüşüp hazırlıklarla ilgili bilgi alan Piriştina, Bucaspor'un ilçenin parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Kulübe desteklerinin süreceğini anlatan Başkan Piriştina, "Başarıların sürekli olması için belediye olarak elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu. Futbolculara baklava ikram eden Piriştina, Erkan ve Emin'le hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI