PTT 1'inci Ligi'nin başlamasına günler kala Altay'la oynadığı hazırlık karşılaşmasını eksik kadrosuna rağmen 3-1 kazanan Bucaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, umut dolu açıklamalar yaptı.
Mücadelede Jebrin, Erkan, Emin ve Zafer gibi önemli silahlarını oynatmayan genç teknik adam, takımının sergilediği performanstan memnun kaldığını dile getirdi, "Zorlu maraton öncesi ışık saçtık. Tam kadroyla mücadele ettiğimizi düşünürsek ligde önemli konuma geliriz" dedi.
Altay karşısında kanatları etkili kullandıklarını belirten Sait Karafırtınalar, "Bu maçta orta sahamızın ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Bu bölgeye Jebrin, Erkan, Emin ve Zafer de gelecek. Alternatifi bol bir ekip kurduk. Altınordu maçında daha hazır bir görüntü ortaya koyacağız" dedi.
Almanya Amatör Lig takımlarından Erlinghausen'dan transfer ettikleri genç Bilal'in de gol attığına sevindiğini anlatan Karafırtınalar, "19 yaşındaki Bilal iyi çalışırsa, Türk futbolu önemli bir yıldız kazanır" yorumunu yaptı.
AZERİ STOPER GÜNDEMDE
Stoper arayışını sürdüren Bucaspor, gözünü Azerbaycan'a çevirdi. Şimdiye kadar temasa geçtiği yerli isimlerden sonuç alamayan sarı lacivertli takım, FK Bakü takımının genç savunma oyuncusu Shahriyar Aliyev'le görüşmelere başladı. Yönetimin 22 yaşındaki Aliyev'i İzmir'e davet edildiği öğrenildi. Sait Karafırtınalar da 12 defa ülkesinin U-21 Takımı'nda oynayan futbolcuyla ilgilendiklerini doğruladı.