YENİ sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos'ta sürdüren Bucaspor'da, "Kadrom yeterli. Transfere gerek yok" diyen teknik direktör Sait Karafırtınalar, Aydınspor 1923'e 2-1 yenildikleri ilk özel maçtan sonra yönetimden iki takviye istedi. Özellikle forveti güçlendirmenin şart olduğunu anlatan genç teknik adam, "Aydınspor 1923 karşısında gol yollarında sıkıntımız olduğunu gördüm. Kesinlikle iyi bir golcü almamız gerekiyor. Ayrıca orta sahaya yapılacak kaliteli bir takviye, takımın hücum gücünü artırır" dedi.
Hazırlık karşılaşmalarında alınan sonuçların önemli olmadığını vurgulayan Sait Karafırtınalar, "İlk maçımızda elbette kimseden dört dörtlük bir performans bekleyemem. Takımın zamana ihtiyacı var" şeklinde konuştu. Bolusporlu golcü İskender Alın'la temasların sürdüğü bilgisini veren Karafırtınalar sözlerini şöyle tamamladı: "İskender bu ligin üzerinde bir oyuncu. Gelirse Bucaspor'a büyük güç katar. Ancak bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşılık alternatif isimler de listemde yer alıyor."
ERKAN'DAN KÖTÜ HABER
Akhisar Belediyesporlu Erkan Taşkıran, eski kulübü Bucaspor'la anlaştığı yolundaki haberleri yalanladı. Facebook hesabında açıklama yapan tecrübeli futbolcu, "Ben Akhisar'ın sözleşmeli oyuncusuyum. Bucaspor'la kesinlikle anlaşmadım. Hakkımda çıkan 'Erkan Buca'ya geliyor' haberleri asılsızdır. Bu tür haberlerle Bucaspor taraftarı kandırılmasın. İlerleyen günlerde neler olur, bilemem, ama şu an için Bucaspor ile el sıkışmam söz konusu değil" ifadesini kullandı.