Mehmet UZUN/BREMEN, () - BREMEN Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin yıllardır başarıyla yürüttüğü "Dost Eli" yardım kampanyasının 10'uncusu Bitlis'in Tatvan ilçesine yapılacak. Daha önce giysi ve çocuk eşyalarından oluşan yardım TIR'ları bu kez okul eşyalarıyla doldurulacak.

TATVAN'I GALATASARAY KULÜBÜ İSTEDİ

2006 yılında İstanbul'un Şişli ilçesine yapılan yardımla start alan ve şimdiye kadar 9 kez yapılan Dost Eli Yardım Kampanyası'nın 10'uncusu Galatasaray kulübünden gelen istek üzerine Bitlis'in Tatvan ilçesine yapılacak.

GALATASARAY TATVAN'A OKUL YAPIYOR

Tatvan'a yapılacak yardım kampanyası nedeniyle Bremen'in Platin Düğün Salonu'nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetimin yanı sıra yardım kampanyasına destek veren kurumların temsilcileri ile Hamburg Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Kamuran Pelek katıldı. Toplantıda açıklama yapan Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci, startını verdikleri yardım kampanyasının Eylül ayı sonuna kadar devam edeceğini, yardım TIR'ının ise Werder Bremen Stadyumu'ndan törenle uğurlanacağını söyledi. Yardım TIR'ını ağırlıklı olarak eğitim malzemeleriyle dolduracaklarını söyleyen Küşneçi, "Galatasaray Kulübü'nün Tatvan'a bir okul ile spor kompleksi yapma projesi var. Biz de bu proje kapsamında oraya dost elimizi uzatacağız. Tatvan çok şirin ve görülmesi gereken bir yer. Yardım eşyaları bu kez yeni olacak. Bize yardım ulaştırmak isteyen yardımseverler lütfen yeni eşya almaya gayret göstersinler. Bu yardımlar çoğunlukla çocuklarımıza gidecek. Yardım başvurusu için ise bize dost eli internet sitesinden ulaşabilirler" dedi.

Toplantıda derneğin faaliyetleri anlatılıp, kampanyaya destek vereceklere plaket ve çiçek verildi.

mu (os)