BOLUSPOR Teknik Direktörü Besim Durmuş, Antalya kampının birlikteliği oluşturma noktasında önemli olduğunu belirterek, "Beraber hareket edebilmeyi oluşturma adına vücut dilimiz çok iyi gelişti. Her geçen gün bir gün öncesinden daha güçlü ve güvenli olarak devam ediyoruz" dedi.
İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da sürdüren Boluspor, Pazartesi günü deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Antalya kampının verimli geçtiğini belirten Besim Durmuş, "İkinci yarı etabı bizim için hem beklentilerimize cevap bulabilmek adına, hem de kaybettiğimiz günlerin geri gelmesi adına takım olgusunu, takımdaşlığı ve birlikteliği oluşturma noktasında çok önemliydi. Kampın ilk gününden itibaren bu doğrultuda çalıştık. Antrenmanlarımız çok olumlu geçiyor ve futbolcuların uyumu da harika. Beraber hareket edebilmeyi oluşturma adına vücut dilimiz çok iyi gelişti. İyi bir dostluğumuz var. İnşallah bunu da ikinci yarının başıyla birlikte hem sahaya yansıtıp, hem de iyi mücadele ederek kazanan davranışı sergilemek istiyoruz. Çünkü kaybettiğimiz puanlar var. Kendimizi daha iyi bir yerde hissetme noktasında hem de takımımızı güvenli bir sıraya taşıma noktasında yapmamız gereken işler var" dedi.
İkinci yarının ilk karşılaşmasında deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçına değinen Durmuş, "Adana Demirspor maçıyla birlikte hem kamuoyuna güven vermek, hem de beklentilere cevap vermek istiyoruz. Bu noktada her şey adımıza çok olumlu geçiyor. Her geçen gün bir gün öncesinden daha güçlü ve güvenli olarak devam ediyoruz. İnşallah ikinci yarıya olumlu başlayacağız" diye konuştu.
Oyuncu almak için transfer yapmayacaklarını açıklayan Durmuş, şöyle konuştu:
"Takıma Mustafa Kayabaşı katıldı. Takımımıza katkı sağlayabilecek 1-2 tane daha oyuncu bulabilirsek almayı düşünüyoruz. İlla oyuncu alacağız diye transfer yapmayacağız. Devre arası transferleri zor oluyor. Bu noktada hata yapmak istemiyoruz. Beklentimize cevap verecek ve içerideki oyuncu arkadaşlarımıza daha güvenli ve olumlu vücut dilini yansıtan oyuncular bulmak istiyoruz"