BOLUSPOR'da görevinden istifa eden teknik direktör Ali Beykoz'un yerine getirilen Besim Durmuş, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.
Boluspor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, ilk 6 hedeflerinden sapmadıklarını söylerken şöyle konuştu:
"Sezon başında belli hedeflerimiz vardı. Teknik direktörümüz Ali Beykoz alınan kötü sonuçların ardından istifa etmek istediğini söyledi, biz de kabul ettik. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz. Besim Durmuş'la görüştük ve bugün kendisini 1,5 yıllığına Bolusporlu yapan imzayı atıyor. Hedeflerimizden sapmadık."
Boluspor'un her zaman hedefleri olduğunu, kendisinin de bu heyecan ve istekle görevi istediğini açıklayan Besim Durmuş ise şöyle dedi:
"Boluspor, kaliteli bir futbolcu kadrosuna sahip. Bizim antrenör şansı dediğimiz bir şey vardır. Ali Beykoz'la çok eskilerden tanışırız ve kendisini iyi tanırım. Ali Beykoz maalesef şanssız bir dönemine denk geldi. Bizler önümüze bakmak zorundayız. Yönetimi, taraftarı, halkı ve basını ile Boluspor daha yukarılarda, hatta bir üst ligde olmayı hak eden bir kulüp. İnşallah bizler de son 4 haftayı en az kayıpla kapatıp, devre arasında yapacağımız takviyelerle takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız."