TRABZONSPOR Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gözde oyuncusu Olcan Adın'la tatilden dönüşünde görüşeceklerini belirtti, kendisine yönelik eleştirilere de, "İmza kampanyası yapsalar ne olur? Binlerce Trabzonsporlu arayarak bize destek veriyor" cevabını verdi.
'YA ÖZEL AÇIKLAMA
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı özel açıklamada kulüpteki olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını, bu yüzden bazı kişilerin kendilerine tepki gösterdiğini söyledi. Başkan Hacıosmanoğlu, camiayı birçok konuda aydınlatacaklarını belirtirken şu iddialarda bulundu:
"KOMİSYON ÖDENMİŞ"
"Herkes yıllardan beri, (Kulübü yiyorlar) diyordu. Biz de bunu ortaya çıkıyoruz. Örneğin Umut Bulut'un Avrupa Kupası’nda oynayacağımız Liverpool maçı öncesi Toulouse takımına transferi gündeme geldi. Trabzonspor Kulübü'nden o dönem Umut Bulut’un menajerine oyuncuyu satması için 450 bin TL komisyon ödenmiş. Bu adamı istiyorlar, satıyorsun ama komisyon veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? İmza kampanyası diyorlar. İmza kampanyası yapsalar ne olur? Binlerce Trabzonsporlu bizi arayarak destek veriyor. O kadar imzayı toplayana zaten başkanlık verirler."
Şenol Güneş'in Trabzonspor'un duayeni, önemli bir değeri olduğunu, takımın kalecisi ve kaptanı olduğunu hazırlatan Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Şenol Güneş, takımın en önemli teknik direktörlerinden biridir. Trabzonspor’u dünyada temsil etmiş bir değerdir. Biz de yaptıklarına saygı duyuyoruz. Kongre öncesinde kendisiyle yaptığımız uzun sohbette, (Kim bu yönetimi devralıyorsa, bunların hesabını sormuyorsa, onlar da çalmaya geliyordur) cümlesi var. İşte biz bu yüzden bu olumsuzlukları gün yüzüne çıkarmak için çaba gösteriyoruz. Camiada, artık, (Kulübü yiyorlar) denmemesi için çalışıyoruz."
"OLCAN'IN KALMASINI İSTİYORUZ"
Adı Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan Olcan Adın konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Olcan'la tatilden döndükten sonra konuşacağız. Trabzonspor’un menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Kalmasını istiyoruz" dedi.
Başkan Hacıosmanoğlu, bu arada Polonyalı Adrian’ın satışı için Suudi Arabistan’ın Al Nassr Kulübü ile prensipte anlaştıklarını belirtti. Bordo mavili takımın satıştan 3 milyon Euro beklediği öğrenildi.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF