ELAZIĞSPOR ile yarın karşılaşacak olan Beşiktaş, özel uçakla geldiği kentte taraftarların yoğun ilgisiyle karşılandı. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği teknik direktör Slaven Bilic, sevgi gösterileri sırasında ezilme tehlikesi geçirdi.
Beşiktaş, yarın Elazığspor ile yapacağı maç için bu akşam saatlerinde özel uçakla kentte geldi. Kafilenin gelişi öncesinde havaalanında güvenlik önlemi alan polis, taraftarları arayarak üzerlerindeki patlayıcı maddi ve meşaleleri topladı. Siyah beyazlı kafileyi havaalanında tezahüratlarla karşılayan taraftar, futbolcular ve teknik direktör Slaven Bilic'e büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
Teknik direktör Bilic'i yanlarına çağıran taraftarlar, elini sıkmak için yoğun caba harcadı. Taraftarlar elini tuttuğu Bilic'i kendilerine doğru çekmeye başlayınca teknik adam zor anlar yaşadı. Ezilme tehlikesi geçiren teknik direktör Bilic, polis ve yöneticiler tarafından güçlükle taraftarların arasından alındı.
Beşiktaş kafilesi daha sonra taraftarların sevgi gösterileri arasında havaalanından ayrılarak konaklayacakları Akgün Otel'e geçti.

ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF