TRABZONSPOR'un transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho için Sevilla da devreye girdi, görüşmeler sekteye uğradı.
Adrian ve Henrique’yi satan, Janko ile de yolları ayıran bordo mavili takımda 7 yabancı oyuncu bulunuyor. Bu sayıyı en az 3’e indirmek isteyen Trabzonspor’un yabancı oyuncu transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho’ya La Liga’dan talipli çıktı. Bonservisini elinde bulunduran Natkho’ya imza parasının yanı sıra çok ciddi bir teklif yapan bordo-mavililer, Sevilla’ nın devreye girmesiyle sıkıntıya düştü. Trabzonspor transfer komitesinin Natkho’ya, "Kararını bir an önce ver" diyerek, fazla bekleyeceğinin mesajını verdiği öğrenildi.
CEZAYİR BASININDAN DJABOU İDDİASI
Bu arada bordo mavili takımın başına geçmesi beklenen Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in Cezayir Milli takımından Abdelmoumen Djabou’nun alınmasını istediği öğrenildi. Cezayir basınında yer alan haberlere göre, Halilhodzic’in 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun alınması için yönetime baskı yaptığı iddia edildi. Tunus’un Clup African takımında forma giyen Djabou, Dünya kupasındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

FOTOĞRAFLI