Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına devam ediyor.

Taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştiren siyah beyazlılarda teknik direktör Slaven Bilic futbolcuları ile saha ortasında gerçekleştirdiği toplantıda Kayserispor maçının önemine dikkat çekti. Kayserispor'un son haftalarda yükselen bir form grafiği yakaladığını ve lige tutunmak için bütün güçlerini sahaya yansıttıklarını söyleyen Bilic, futbolcularını rakibi küçümsememeleri için uyardı.

Koşu çalışması, kontrol pas ve tek pas çalışması yapan siyah beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde yarım sahada iki bölüm halinde çift kale maç yaptı. Defans ve forvet oyuncularına ayrı ayrı şut ve orta-şut çalışması yaptıran Hırvat teknik adam, defans oyuncularını yüksek toplarda sık sık uyardı.

Antrenmana sol ayağında ağrılar hisseden Veli, tedavileri devam eden Holosko, Sivok, Fernandes, Ersan Gülüm katılmazken Gökhan Töre ve Oğuzhan takımdan ayrı bireysel çalışma yaptı. Sakatlığı düzelen Dany, takımın antrenmanında yer aldı.

Beşiktaş, Kayserspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

ad (os)