Ali DANAŞ, İSTANBUL-

Spor Toto Süper Lig'de 62 puan ile 3. olan Beşiktaş'ta 38 günlük tatil başladı.

Dün akşam ligin son maçında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde sezonun son toplantısını gerçekleştirdiler.

Futbolculara iyi tatiller konuşması yapan Slaven Biliç yeni sezon için uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

SLAVEN BİLİÇ:''YENİ SEZONA ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'I YARATMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ''

Hırvat teknik direktör oyunculara bu sezon yaşanan tüm sıkıntılara rağmen 3.lüğün kabul edilebileceğini ama başarı olmadığını söyledi.

Slaven Biliç'in futbolculara hitaben yaptığı konuşmanın satırbaşları şöyle:

"Hepinize iyi tatiller diliyorum. Sıkıntılı bir sezonu bitirdik. Yaşadığımız problemleri tek tek söylemeye gerek yok. Hepimiz biliyoruz.2.olarak Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gitmeyi istedik ama olmadı. Beşiktaş için 3.lüğün iyi bir sonuç olmadığını biliyoruz. Ancak bu sezon için bu durumun kabul edilebilir olduğunu söyleyebiliriz. Yeni sezonda böyle bir sıralamada olmamak için çok çok çalışmalıyız. Yine şampiyonluk hedefi ile başlayacağımız bir sezon olacak. Herkes tatilde iken hatalarını düşünmeli ve düzeltmenin yollarını bulmalı. Artılarımızı da üstüne koyup yeni sezonda şampiyon Beşiktaş'ı yaratmak için mücadele edeceğiz.''

İLK VEDA EDEN JULİEN ESCUDE

Beşiktaş'ta sezonun bitmesi ile ilk veda eden yabancı futbolcu Julien Escude oldu .Escude, twitter hesabından "Sayfa değişiyor, yeni ufuklara yolculuk" twitini atarak bir anlamda veda mesajı yayınlamış oldu.

Geçen sezon başında Sevilla'dan transfer edilen Escude, siyah-beyazlı formayla oynadığı 31 maçta 2 gol atmıştı.

YENİ SEZON STARTI 24 HAZİRAN'DA VERİLECEK

Şampiyonlar Ligi'nde 2 eleme oynayacak olan Beşiktaş yeni sezon çalışmalarına 24 Haziran'da start verecek. Siyah-Beyazlı takım, sağlık kontrolleri ve Nevzat Demir Tesisleri'nde bir hafta yapacakları idmanların ardından kamp için yurt dışına gidecek.

AD (UD)