BREZİLYA BASINI: "ANLAŞMA YOK" Beşiktaş Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Lodeiro transferinde bir sorun olmadığını söyledi.

Siyah beyazlıların bu sabah resmi siteden anlaştığını duyurduğu Nicolas Rodeiro transferi ile ilgili Brezilya basınında aksi iddialar gündeme geldi. Botofago idari menajeri Aníbal Nightingale'nin, Beşiktaş'ın böyle bir teklifi olduğunu ancak, henüz kabul etmediklerini ve bu futbolcuyu da kiralık göndermeyeceklerini söylediği iddia edildi.

Konu üzerine bir açıklama yapan Ahmet Kavalcı, Lodeiro transferi için gereken evrakları imzalayıp gönderdiklerini belirterek, "Brezilya ile aramızdaki saat farkından dolayı faksladığımız belgelerin değerlendirilmesi biraz zaman alabilir. Sözleşmeyi imzalayıp faksladığımızda Brezilya'da saat daha sabahın 5'iydi. Bu yüzden bir karışıklık yaşanmış olabilir. Biz Botofago'dan gelen sözleşmeyi aynen imzaladık ve geri gönderdik. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Karşı tarafın bunu onaylayıp işleme koymasından sonra Lodeiro'yu Türkiye'ye getireceğiz" diye konuştu. ALİ DANAŞ - İSTANBUL / AD(GH)