BEŞİKTAŞLI taraftarlar, bir süredir hastanede tedavi gören Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı ziyaret etti. Beşiktaş Köyiçi Kartal Heykeli önünde toplanan yaklaşık 100 siyah-beyazlı taraftar, sloganlar atarak Nişantaşı'nda bulunan hastanenin önüne yürüdü. Hastane önünde de Seba lehine sloganlar atan taraftarlar, çevredeki binalara da pankartlar astı. Taraftarlar daha sonra eski yönetici Fahrettin Curoğlu ve Seba'nın yeğeni olan eski teknik direktör Tayfur Havutçu'ya çiçek vererek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Taraftarlar ayrıca Süleyman Seba'nın gençlik fotoğrafının yer aldığı bir tabloyu Tayfur Havutçu'ya verdi.

Fahrettin Curoğlu ve Tayfur Havutçu taraftarlara teşekkür ederek, "Sizin bu mesajınızı ileteceğiz. İnşallah sayın başkan eski sağlığına kavuşacak. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz" ifadesini kullandılar.

Bu arada taraftarlar adına bir açıklama yapan Ali Pektaş, İnönü Stadı'nda ilk golü atan Süleymen Seba'nın, yeni yapılacak Vodafone Arena'da da ilk golü atmasını çok istediklerini belirtirken, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını beklediklerini söyledi. ad (os)