BEŞİKTAŞ'ın tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivok, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini söyledi.
Tomas Sivok'un açıklamalarından satırbaşları şöyle:
"Fenerbahçe maçında sahaya kazanmak için çıkacağız. İki maçtır galibiyet alıyoruz. Bunun bir tesadüf olmadığını derbiyi kazanarak göstermek istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adaylardan biri olduğumuzu göstermeyi hedefliyoruz.''
TORKU KONYA MAÇINDA SKORU KORUMAYA ÇALIŞTIK
"Torku Konyaspor maçında ilk yarıda maçın sonucunu belirledik. İkinci yarıda sarı kart cezalısı durumuna düşmemek ve sakatlıklardan sakınmak amacıyla rehavete kapıldık. Hızlı hücumlarla farkı açabilirdik. İkinci yarı skoru korumaya çalıştık ve bunu başardık."
SAĞLIK EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
"Çaykur Rizespor maçına ısınırken baldırımda yanma hissettim ve kulüp doktorumuz hemen sahadan çıkmam gerektiğini söyledi ve yırtığa gidebilecek bir durumu 4-5 günlük tedaviyle atlattım. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum."
FENERBAHÇE MAÇINDA TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİNİ OMUZLARIMIZDA HİSSEDECEĞİZ
"Türkiye liginin kalitesi çok arttı. Maçlar çok zorlu geçiyor. Her takıma saygımız var. Fenerbahçe maçında taraftarlarımızın desteğini omuzlarımızda hissedeceğiz. Onların bize göndereceği enerjiyle rakibimizi yeneceğimizi umut ediyorum."
"Takım içinde arkadaşlık çok üst düzeyde. Futbolcular birbirlerine yardımcı oluyorlar. İyi oyun oynamamızda takımdaki arkadaşlığın etkisi büyük."
FENERBAHÇE MAÇINDA ÜST DÜZEY OYUN ORTAYA KOYMALIYIZ
"Fenerbahçe çok iyi yıldızları olan iyi bir ekip. Takım oyunu oynamazsak zorlanabiliriz. Birkaç maçlarını son dakikada buldukları gollerle kazandılar. Moral buldular. Üst düzey bir oyun ortaya koymalıyız. En iyi şekilde bu maça hazırlanıyoruz."
ARKADAŞLARIMA LİDERLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM
"Beşiktaş kaptanı olarak elimden geleni yapıyorum. Arkadaşlarıma liderlik yapmaya çalışıyorum.Her maça farklı taktiklerle hazırlanıyoruz. Takım halinde savunma yapmalıyız. Doğru taktikle sahaya çıkıp takım halinde savunma yapmalıyız. Yoksa küçük büyük fark etmez her rakip bize ceza keser." AD(UD/FG)