ALİ DANAŞ - ANTALYA, BEŞİKTAŞ'LI HOLOSKO VE UĞUR BORAL İKİNCİ YARI İÇİN İDDİALI KONUŞTULAR



FİLİP HOLOSKO : "12 PUAN FARKIN KAPANMASI ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL"



UĞUR BORAL : "ŞİMDİ ÖZGÜVENİ DAHA İYİ BİR UĞUR BORAL VAR"



Beşiktaş'ın bu sabah gerçekleşen idmanı sonrası Filip Holosko ve Uğur Boral kamp yaptıkları otelin bahçesinde basın toplantısı düzenledi.



FİLİP HOLOSKO :"12 PUAN FARKIN KAPANMASI ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL"

Slovak futbocu Holosko Fenerbahçe ile aralarındaki 12 puanlık farkın kapanmasının zor ama imkansız olmadığına değinerek ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Filip Holosko "Elbette 12 puan farkın kapanması zor. Ama bu imkansız değil. Fenerbahçe, puan farkı kapanır mı? diye düşünürken daha çok sıkıntıya girecek. Hem kendi hem de rakip tarftarın baskını hissedecekler. Başkanımız ve camia herkes elinden gelenin en iyisini yapıp mümkünse şampiyonluk, mümkün değilse en azından şampiyonlar ligi için ligi bitirmeliyiz."diye konuştu.

"KAZANMA ALIŞKANLIĞI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Holosko ikinci yarı hazırlıklarıyla ilgili "Salı günü çalışmalara başladık. Buraya 4. kez geliyorum. Hava çok güzel. Çalışmalar iyi geçiyor. Antrenmanlar iyi geçiyor. Amacımız bu dinamizmi lige yansıtmak. Kazanma alışkanlığı kazanmanak istiyoruz. Hiçbir arkadaşımızı sakatlık vermeden lige başlamak istiyoruz."dedi.

"İKİNCİ YARIDA FORMA BULMAK BANA BAĞLI"

Forma bulmasının kendi performansına bağlı olduğunu belirten Slovak futbolcu "Takım olarak lige iyi başlamıştık. İyi bir oyun çıkartıyorduk. Şampiyonluktan bile bahsediyorduk. Sonrasında kötü sonuçlar almaya başladık. Ligin 2. yarısında forma bulup bulmamak tamamiyle bana bağlı. Ve nihayetinde takım olarak ilk yarıdaki dalgalanmaya son vererek güzel bir seri yakalamak istiyor ve ligi zirvede bitirmek istiyoruz. "şeklinde konuştu.

UĞUR BORAL :ORTAM ÇOK İYİ"

Uğur Boral ise "burada bir dizi testen geçtik. 2 gün oldu kampa başlayalı. Ortam çok iyi. İnşallah bu şekilde devam ettirerek iyi bir şekilde lige başlamak istiyoruz" diyerek çalışma ortamını değerlendirdi.

"12 PUAN FARKI AŞAĞI ÇEKECEK GÜCÜMÜZ VAR"

Uğur lider ile aralarındaki 12 puan fark sorusuna "eşit seviyede gözüken takımlar arasında 12 puan fark var. Bunun psikolojik olarak sıkıntısını yaşıyoruz. Ama bunu aşağı çekecek güzümüz var. Bu farkın kapanması zor ama zoru başarmak istiyoruz. Bu puan farkını motive kaynağı olarak görmek zorundayız" diye cevap verdi.

"ŞİMDİ ÖZGÜVENİ DAHA ÇOK BİR UĞUR BORAL VAR"

Kenine güvendiğini ve daha iyi olduğunu belirten Uğur Boral "ben sakattım lige iyi başlayamadım. Sonrasında takıma girmek hayli zorlaştı. Benim mevkiimde 5-6 oyuncu var. Zaman zaman antrenmanda bile kadroya girmekte zorlandım. Bunlar beni etkiledi. Çok psikolojik savaşlar verdim kendi içimde. Ama kafa ve vücut olarak kendimi hazır tutum. Elazığspor maçında formayı tekrar giydim. Şimdi öz güveni daha çok olan bir Uğur Boral var. Herkesle aram iyi. İkinci yarı elimden geleni yaparak formayı bırakmayacağım."diye konuştu.



AD(MA)