BEŞİKTAŞLI oyunculardan İsmail Köybaşı ve Ersan Gülüm ile nişanlısı Tuğba Melis Türk, 'Organ Bağışı Haftası' sebebiyle, Türk Böbrek Vakfı Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi'ndeki diyaliz hastalarını ziyaret etti.
Organ bağışına dikkat çekmeyi amaçlayan ünlü isimleri Türk Böbrek Vakfı yönetim kurulu üyesi Opr. Dr. Osman Akalın ve vakfın Mütevelli Heyet Üyesi Selda Topal karşıladı.
Dr. Osman Akalın, "İsmail, Ersan ve Tuğba ile birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Onların burada bulunmaları şüphesiz hastalarımıza büyük moral veriyor. Vakıf Türkiye'de çok ciddi çalışmalar yapıyor. Türk halkının yardım sever olması herkesçe bilinir, dolayısı organ bağışı konusunda daha duyarlı olmalarını ümit ediyoruz. Bu noktada insanları bilinçlendirmek son derece önemli. 3-9 Kasım 'Organ Bağışı Haftası' bugünden tüm halkımızı organ bağışı ihtiyacı için duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.
Diyaliz merkezinde ki hastalarla sohbet eden İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm ve Tuğba Melis Türk, Opr. Dr. Osman Akalın'dan tedavi gören hastalarla ilgili bilgiler alıp Beşiktaşlı futbolcular tarafından bağışlanan diyaliz makinalarının olduğu BJK Diyaliz salonunu da gezip hastalara çiçek taktim edip moral verdiler.
İsmail Köybaşı ziyaret sonunda, "İnsanlara bulunduğumuz konum itibariyle örnek olduğumuzu biliyor ve bu bilinçle hareket etmeye çalışıyoruz, bu nedenle arkadaşlarımla beraber burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.