Beşiktaş'ın genç futbolcuları Olcay Şahan ve Necip Uysal Almanya kampında basının karşısına çıktılar.

Necip Uysal, Slaven Biliç'in asıl yerinin orta saha olmasına rağmen kendisine farklı bölgelerde görev verdiğini ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.

Necip Uysal'ın açıklamaları şöyle:

''ESAS YERİM ORTA SAHA AMA HOCAMIZ NERDE GÖREV VERİRSE OYNARIM''

''Güzel bir kamp ortamımız var sahalar ve otel çok güzel.Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor.Geçen sezondan kalma bir sakatlığım vardı atlatmak üzereyim.Çok yakında takımla çalışmalara başlayacağım.Benim esas yerim orta saha ama hocamız geçen sezon farklı bölgelerde görevler verdi bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Hoca saha içinde ne görev veriyorsa bana ne söylüyorsa bende onu yapmak istiyorum.

''GİDEN ARKADAŞLARIMIZIN YERİ MUTLAKA DOLACAKTIR''

Biz takım olarak oynamaya çalışıyoruz bireysellik değil takım olma önemli.Giden arkadaşlarımız oldu onların yeri mutlaka dolacaktır burası büyük bir kulüp herkesin yeri dolar ama transfer yönetimimizin işi.

''FUTBOLU BEŞİKTAŞ'TA BIRAKMAK İSTİYORUM''

Burada 13. senem olacak .Önemli olan buraya gelip gitmek değil burada kalıcı olmak.İnşallah burada futbolu bırakırım.Ben genç arkadaşlarıma da hep bunu söylüyorum .İnşallah onlar da uzun yıllar bu takımın formasını giyer.

İnönüde oynayınca maça 1-0 önde başlıyorsun Taraftarın baskısının bunda çok etkili olduğunu düşünüyorum.İnşallh stadımız bir an önce biter ve oynarız orada.''

OLCAY ŞAHAN: ''GEÇEN SEZONU KONYA'DA KAYBETTİK''

Olcay Şahan geçen sezonun kırılma maçı olarak Konyaspor maçını gösterdi ve o maçta son dakikada yedikleri golün kendilerini yıktığını söyledi.

Olcay Şahan'ın basın toplantısında söylediklerinden satırbaşları şu şekilde:

''Kampımız harika geçiyor.Çok iyi bir arkadaşlık var.Önümüzde 4 tane çok önemli final maçı eleme maçları var.Onun için en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz.Şartlar çok güzel.

İki sezondur sakatlık yaşamadığım için çok mutluyum inşallah böyle devam eder.Veli ile çekişme halindeyiz sürekli ama bazen ben erken çıkınca o beni geçiyor.

Orta sahada oynama konusunda daha önce bir kaç maçta oynamıştım ama hocamız nerde oynamamı isterse o mevkide oynarım.

''SAKATLANMAMAMI ANNA VE BABAMA BORÇLUYUM''

İki senedir Allah'a şükür hiç sakatlanmadım.Ben bunu anneme babama bağlıyorum.Annem babam yanımda yaşadıkları için bana çok iyi bakıyor. Arkadaşalrımın da kendine çok iyi baktığına inanıyorum.kendine bakmayan bir futbolcu bu kadar büyük bir kulüpte oynayamaz.Bazen sakatlıktan sonra fedakarlık yaparak oynuyorlar ve yine sakatlanıyorlar.Bu kadar sakatlığı ben şansızlığa bağlıyorum.

''GEÇEN SEZONU KONYA'DA KAYBETTİK''

Geçen sezonun kırılma anları Sivas veya bir başka maç değil Konya maçında son dakika da yediğimiz gol bizi yıktı..Ama futbolda inişler ve çıkışlar olabiliyor.Geçen sezon çok dalgalı bir sezon geçirdik.Haksız yere hakem hataları ve bunun yanında bir çok ceza aldık.Ama biz hep önümüze baktık.

''YENİ STATTA BİZİ YENECEK BİR TAKIM GÖREMİYORUM''

Bu sezon taraftarımızın müthiş desteği ile daha güzel şeyler yapacağız.Yeni stadımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.O statta ortalama 3-4 gol attığımız için taraftaraımızla daha güzel bir ortam oluyor.Bittikten sonra o statta bizi kolay kolay yenebilecek bir takım ben göremiyorum.