Beşiktaş'ın Senegalli golcü futbolcusu Demba Ba, Arsenal maçı için Londra'ya turu geçme hayaliyle gideceklerini söyledi.

BJK TV'ye özel açıklamalarda bulunan Demba Ba, şöyle konuştu;

"Beşiktaş'tan teklif aldığım için onur duydum. Burada olmak büyük zevk. Beşiktaş'a gelme kararını almak için zorlanmadım. Buraya gelmek için hevesliydim. Herkesle iyi ilişkiler geliştirdim. İstanbul'daki hayatım çok iyi gidiyor."

"Taraftarlarımızın ne kadar ateşli olduğunu biliyordum. Taraftarların ilgisinden ve tribünlerdeki hallerinden çok etkilendim. Onlara karşılık vermek için elimden geleni yapıyorum. Her sabah ezan sesiyle uyanıyorum. Bu çok güzel bir duygu."

"Oğuzhan çok yetenekli bir oyuncu, ona hayranlık duyuyorum. Mustafa takım için çok önemli bir oyuncu. Saha dışındaki ilişkimiz de gayet iyi. Onun tipindeki oyuncularla oynamaktan keyif alıyorum. Hiçbir zaman pes etmiyor."

"Arsenal maçında oyunun başındaki vuruşu Necip'in uyarısıyla yaptım. Gol yapmak için vuruş yaptım ama maalesef olmadı."

"Tur atlamak için elimizden geleni yapacağız. Burada gösterdiğimiz oyun onları endişelendirdi. Maç içindeki birkaç hareket oyunun kaderini değiştirebilir. Neler yapabileceğimizi gösterdik."

"Deplasmanda olmamıza rağmen taraftarlarımız tribünleri dolduracak ve rakip taraftarlardan daha çok ses çıkartacaklardır. Bir hayali gerçekleştirmeye gidiyoruz. Taraftarlarımız için savaşacağız. Formalarımız sırılsıklam olana kadar mücadele edeceğiz. Büyük bir inancımız var."