VEFAT eden Beşiktaş’ın unutulmaz eski futbolcularından 80 yaşındaki Muhittin Kapçak, bugün defnedildi.
1960-1966 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giyen Muhittin Kapçak’ın Türk ve Beşiktaş bayrağına sarılı cenazesi, Haydarçavuş Camii’inde ikindi namazından sonra Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
ORMAN'RDAN ÇİÇEK
Efendiliğiyle herkesin sevgisini kazanan Muhittin Kapçak’ın cenazesi, 51 yaşında vefat eden eşi Sevilay ile 28 yaşında vefat eden kızı Funda Kapçak’ın mezarının yanına defnedildi. Cenaze törenine Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı Ozan Onur, eski takım arkadaşlarından Arif Özataç, Önder Üretmen ve yakınları katıldı. Cenaze törenine Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra Bandırmaspor ile çok sayıda spor kulübü ve kuruluş da çiçek gönderdi.
20 YIL FUTBOL OYNADI
Futbola 16 yaşında, Bandırma’da Marmara Gençlik forması altında başlayan savunma oyuncusu Kapçak, daha sonra 1960-1966 yılları arasında Beşiktaş forması altında başarılı maçlara imza attı. 20 yıllık futbolculuk yaşamının ardından teknik adam olarak Bandırmaspor, Balıkesirspor, Çanakkalespor, Kırşehirspor, Gönenspor ve Orduspor'da görev yaptı.
.