1984-2000 yılları arasındaki çeşitli dönemlerde yöneticilik yapmış isimler, Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba ile buluşarak anılarını tazelediler. Geleneksel aylık yemeğe Mesut Arda, Cengiz Eltutar, Erhan Solu, İsmail Ünal, Zekeriya Alp, Metin Keçeli ile Voleybolcu Aziz Kalaoğlu, Genel Kurul üyesi Maruf Pekcan ve Fikret Orman'ın yönetiminde idarecilik yapan Ahmet Ürkmezgil katıldı. Geceye ayrıca dönemin medya mensupları da iştirak etti.
NEYDİ O GÜNLER
Süleyman Seba'nın 16 yıllık iktidarına katkıda bulunan isimler bir bir anılarını masaya dökerken, neşeli saatler geçirdi. Bir süredir Aylık kontrollerini GATA'da yaptıktan sonra hayli sağlıklı olarak evine dönen Beşiktaş'ın Onursal Başkanı ile eski yöneticilerin Cumhuriyet Bayramına denk gelen buluşması da ayrı bir gurur vesilesi oldu. Gecenin renkli simalarından Cengiz Eltutar'ın sürekli konuşma sırası alması, Mesut Arda'nın, "Yahu sen her şeyi yanlış biliyorsun" esprileri ile kesildi.
AZİZ YILDIRIM İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI
Eski Genel Sekreter ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, "Onursal Başkanımızın yaptıklarını hiçbir spor kulübünün başkanı gerçekleştiremedi" dedi. Gecede Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile telefonla konuşan Süleyman Seba, "Umuyorum ve bekliyorum ki, camianıza yakışan bir kongre süreci geçirirsiniz" dedi.
16 YILDA 21 KUPA
16 yıl iktidarda kalıp sayısız başarılara imza atan Süleyman Seba 21 kupa alarak, kırılması güç bir rekorunda sahibi olmuştu. Seba döneminde, Fulya'nın tapusu alınmış, Akatlar Projesi hayata geçirilmiş, Beşiktaş Koleji kurulmuş, İnönü Stadı 40 yıllığına kiralanmış ve Nevzat Demir Tesislerinin arazisi satın alınmıştı.
DOSTLUK ÖNEMLİ
Süleyman Seba, "Dostluk önemli. Ezeli rakiplerimizle kurulacak bağ fevkalade güçlü bir biçimde olmalı. Camiaya verilecek mesajlarda çok dikkatli olunmalı. Sporcular Başkan ve yönetimini iyi tanıması için sürekli iletişimde bulunulmalı. Boş laflar yerine kalıca mesajlar verilmeli.." dedi...