Faik GÜRSES, İstanbul-(fotoğraflı) Onursal Başkan Süleyman Seba'nın 16 yıllık iktidarı sırasında yönetim kurulunda bulunan ve futbol şubesinde Genel Kaptanlık yaparak üst üste 3 şampiyonluğun kazanılmasında imzası bulunan İhsan Kalkavan siyah-beyazlı eski yöneticilerle uzun zaman sonra bir araya geldi. Süleyman Seba'nın da hazır bulunduğu yemekte ilginç diyaloglar yaşandı. Erhan Solu, Tevfik Yamantürk ve Metin Keçeli'nin de hazır bulunduğu gecenin en önemli konusu Kasımpaşa-Beşiktaş maçında yaşananlardı. Yıllar sonra Onursal Başkan Süleyman Seba ile bir araya gelen İhsan Kalkavan değindiği konularla yine geceye damgasını vurdu.

YILLAR ÖNCE SÖYLEMİŞTİM

İhsan Kalkavan Beşiktaş'ta yöneticilik yaptığı yıllara dikkat çekerek, "O zaman camiamıza karşı oyunlar oynanıyor dediğim zaman kimse önemsememişti. Bugün gelinen noktaya bakarsanız benim o vakit neler söylediğimi anlarsınız. Sadece benim görevde bulunduğum yönetimlerde değil, çeşitli zaman aralıklarıyla birileri Beşiktaş'ın düğmesine basıyor. Benden bu kadar" dedi.

HAKEM İYİ DİYEMEM

Kasımpaşa'nın bir yöneticisi olarak Beşiktaş maçında görev yapan hakem Barış Şimşek'in iyi bir yönetim tarzı göstermediğine de değinen Kalkavan, "Bende hakemin idare tarzından hoşnut olmadım." diye konuştu

"ALP KEŞKE ERKEN KONUŞMASAYDI"

Tevfik Yamantürk, Metin Keçeli ve Erhan Solu'da, maçın hemen sona ermesinin ardından MHK Başkanı Zekeriya Alp'ın bir TV programına katılarak görüş bildirmesi ve "hakem son derece haklı" açıklamasının talihsizlik olduğunu dile getirdiler. Üç eski yöneticide, "Keşke bir gün sonra konuşsaydı belki daha sağlıklı açıklamalar yapabilirdi" dedi. FG(MA)