Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinin ikincisinde Galatasaray Odeabank, Beşiktaş'ı 62-48 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Ankara'da bugün başlayan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde ikinci maç Galatasaray Odeabank ile Beşiktaş arasında oynandı. Mücadeleden Sarı Kırmızılılar 62-48 galip ayrılarak yarı final vizesini aldı. Galatasaray Odeabank'ta maçın en değerli oyuncusu seçilen Kelsey Bone ödülünü TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy verdi.

Başa baş geçen ilk periyodu 16-12 önde tamamlayan Sarı Kırmızılılar, Sancho Lyttle ve Şebnem Kimyacıoğlu ile etkili olarak soyunma odasına 35-25 önde gitti. Üçüncü periyotta farkı biraz daha attıran ve topu iyi çevirerek kolay sayılar bulan Galatasaray Odeabank son periyoda 46-32 önde girdi. Beşiktaş son periyoda farkı eritme çabaları ile başlarken savunmada açıklar verdi. Sarı Kırmızılar rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek maçtan 62-48 galip ayrıldı. Sancho Lyttle 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Kelsey Bona 14 sayı, 11 ribaund, 3 asist, Şebnem Kimyacıoğlu 12 sayı, Bahar Çağlar ise 11 sayı ile maçı noktaladı. ANKARA /