Beşiktaş yönetiminin 2 gün süren Sapanca kampı sona erdi.

Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra kulüp bünyesinde bulunan bütün birimlerin üst düzey idarecilerinin katıldığı kampın oldukça verimli geçtiği öğrenildi.

Yönetim olarak geçen 8 ayın değerlendirildiği ve geleceğe dönük planlamaların yapıldığı kampta Beşiktaş'ın hedefi 2024 olarak belirlendi.

FİKRET ORMAN BİZZAT BRİFİNGLER VERDİ

2024 vizyonu, misyonu ve stratejilerinin belirlendiği, "Arama Konferansı" şeklinde yapılan kampta, ortak görüş yaratarak, sorunlara çözüm bulma yolları tartışıldı. Başkan Fikret Orman'ın bizzat verdiği brifingler ile birim yöneticilerine Beşiktaş'ın 2024 hedefleri anlatıldı. Ayrıca yöneticiler kurumsallaşma sürecini belirlemek ve sürdürülebilir bir kurumsal kimlik yaratmak için düzenlenen çalışmalara birim yöneticileri ile beraber katılarak fikir alışverişinde bulundular.

Akımlar, bugünün analizi, gelecek tasarımı ve stratejiler olmak üzere 4 bölümden oluşan konferansta yapılan beyin fırtınaları sonrasında, alınan kararlar Beşiktaş'ın kısa ve uzun vadeli stratejilerinin yanı sıra, yol haritasını da belirleyecek.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

ad(gh)