TÜRKİYE Futbol Federasyonu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına ilişkin kararı Beşiktaş yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.

Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada esasında hükmen galibiyet beklediklerini söyledi. Kavalcı, üzüldükleri bir şey olduğuna değinerek, "Maç tekrarlanacak, ama biz kararın 3-0 lehimize çıkmasını bekliyorduk" şeklinde konuştu.

''KULÜP OLARAK BU KARARIN ÇIKACAĞINI BEKLİYORDUK''

Herkesin kandilini kutlayarak sözlerine başlayan Kavalcı, "Bugün Türkiye Futbol Federasyonu bir karar verdi. Kasımpaşa - Beşiktaş maçında topun elle oynanması ve Almeida'nın gol pozisyonuna giderken Donk'un topu eline alması ve sonrasında topa müdahalesi ile sonuçlanan pozisyon, kural hatası sayılarak lehimize karar verildi. Kulüp olarak bu kararın çıkacağını biliyorduk. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuda çok çaba sarf ettiler. Başkanımız bilimsel olarak teknik üniversiteden yardım istedi. Maç saniye saniye değerlendirildi. Buradan Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Bu kararı bekliyorduk. Maç kadrosu ile ilgili bir görüşmemiz olmadı, tarih de belli değil. Kasımpaşa'nın bundan sonra ne yapacağı kendi meselesi" ifadelerini kullandı.

''HOCAMIZ SÖYLEMİŞTİ''

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in 2 gün önce TSYD panelinde bu konuyu konuştuğunu ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ile aralarında geçen diyaloğu hatırlatan Ahmet Kavalcı, "Orada Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota ile bu konuyu konuştular. Hocamız 'Maç daha bitmedi, bu karşılaşma yeniden oynanacak' dedi. Hocamız da bunu bekliyordu. İyi oldu, beklenen bir karardı" şeklinde konuştu.

''RONALDINHO KONUSU KAPANDI''

Ronaldinho konusunun kendileri için kapandığını belirten Kavalcı "Ronaldinho konusu bizim için tamamen kapanmıştır, ama Beşiktaş'ta transfer bitmez. Transferler devam edecek'' dedi. ad (os/fg)