Ali Danaş, İstanbul- - BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic yeni sezonun hayırlı olmasını dilerken, Dünya Kupası'na erken veda eden Hırvatistan milli takımı teknik direktörü Kovac'a sahip çıktı.

Sezonun ilk antrenmanı sırasında basın mensuplarına merhaba diyen ve yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Bilic, Dünya kupası ve Hırvatistan ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

''YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN''

Bilic ''Yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir tatil dönemi geçirdik. Şimdi iyi bir çalışma yapmalıyız'' diye konuştu.

''HIRVATİSTAN'IN ELENMESİNE ÜZÜLDÜM AMA KOVAC'A SAHİP ÇIKILMALI''

Slaven Bilic, Hırvatistan Milli Takımı'nın elenmesi ve teknik direktör Kovaç ile ilgili olarak

''Hırvatistan'ın ilk maçta Brezilya'ya karşı zaman zaman oldukça etkili oynadı ama yenildi. Takımlar bu tip turnuvalarda tüm maçlara üst düzey konsantrasyonla çıkmak zorunda. Kovac genç ve iyi bir hoca ve iyi bir vatansever. Ben federasyon başkanı olsam Kovac'a zaman tanırdım" şeklinde konuştu.

''ŞU ANA KADAR EN İYİ TAKIM FRANSA''

Kupanın en büyük sürpriz takımının Kosta Rika'nın olduğunu belirten Hırvat çalıştırcı, şu ana kadar kendisini en çok etkileyen takımın ise Fransa olduğunu söyledi. Slaven Bilic, Dünya Kupası'na damga vuran 2 olaydan birincisini ''kupada iyi ve açık futbol oynanıyor'' ikincisini ise ''yıldızların değil takımların ön plana çıktığı bir turnuva oluyor'' şeklinde değerlendirdi.