BAŞKAN FİKRET ORMAN ÜMRANİYE'DE Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını bu akşam yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi.

Başkan Fikret Orman Ümraniye'ye giderek antrenmanı yerinde takip etti ve futbolculara moral verdi. Fikret Orman'ın yanı sıra, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen de idmanı takip etti.

Taktik ve kondisyon çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon koşuları ve streching çalışmasıyla devam eden idman, 5'e 2 ve dar alanda kontrol pas çalışmalarıyla sürdü. Sivasspor maçının taktiğinin denendiği çift kale maçla hazırlıklar tamamlandı.

MANUEL FERNANDES SEVİNCİ

Sakatlığı sebebiyle hafta başından bu yana idmanlara çıkmayan Manuel Fernandes ise takımla birlikte çalıştı. Manuel Fernandes'in ağrılarının geçtiği ve Sivasspor maçında takımdaki yerini alacağı öğrenildi.

Tedavilerine devam edilen Pedro Franco ve Cenk Gönen çalışmada yer almadı. Veli Kavlak takımdan ayrı bireysel hazırlıklarını sürdürdü.

Çift kale maç sırasında sağ dizinde ağrılar hisseden Tomas Sivok ile sağ arka adalesinde ağrılar hisseden Ömer Şişmanoğlu tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı. İki futbolcunun sağlık durumu yarın çekilecek MR sonunda netlik kazanacak.



ALİ DANAŞ - İSTANBUL / AD (GH)