Beşiktaş orta saha transferi için arayışlarını ve temaslarını sürdürüyor.

1.5 aydır Beşiktaş'ın gündeminde olan Bryan Ruiz transferinde Fulham,Beşiktaş ve Werder Bremen üçgeninde ilginç olaylar yaşanıyor.

Bryan Ruiz için Werder Bremen yetkilileri bu transferi bitirmeye yakın olduklarını iddia etmelerine rağmen Beşiktaş yönetimi de bu konuda kendisini gayet rahat hissediyor.

Beşiktaş Werder Bremen'in 4 milyon Euoru'luk teklifine karşı Fulham'a 6 milyon Euro teklif etmiş durumda.Siyah beyazlılar hem oyuncu hem takım bazında kendini Werder Bremen'e karşı avantajlı durumda gördüğü için bu transferde son ana kadar bekleme kararında.

Bryan Ruiz'in 2 milyon Euro'ya Alman ekibi ile anlaştığını açıklamasına rağmen bu ücretin büyük bir bölümünün vergiye gideceğini bilen siyah beyazlılar oyuncuya teklif edilen ücret konusunda da kendisini Werder Bremen'e karşı avantajlı görüyor.

Fulham ise sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ruiz'den en yüksek parayı kazanabilmek için her iki kulüple de görüşmelerini sürdürüyor.

Bryan Ruiz için temaslarını açık bir şekilde sürdüren siyah beyazlıların adını hiç açıklamadıkları iki futbolcuya daha resmi teklifte bulundukları öğrenildi.

Beşiktaş'ın bu üç tekliften gelecek cevapları beklediği ve gerekirse transfer döneminin sonuna kadar görüşmelerini sürdüreceği gelen bilgiler arasında.

UKRAYNA VE İTALYA BASININDA BEŞİKTAŞ İÇİN JOSE ERNESTO SOSA İDDİASI GÜNDEMDE

Bu arada Ukrayna ve İtalya basınında Beşiktaş'ın Metalist Kharkiv'in orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa için Ukrayna ekibine transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Arjantin'li futbolcu geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid'de kiralık olarak geçirmişti. 28 yaşındaki oyuncunun Metalist Kharkiv ile olan sözleşmesinin 2015 yılında bittiği ve Beşiktaş'ın bu transferi oldukça uygun bir rakamla bitirme şansının olduğu ileri sürüldü.