BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, siyah beyazlı takımın tüm birimleriyle şampiyonluk yarışının içinde olduğunu söyledi.

Güzel bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Orman, "Kasımpaşa, bizi gayet iyi ağırladı. Gayet medenice ve sakatlık olmayan bir karşılaşma oynandı. Camia olarak sevinçliyiz. Son süreçte Beşiktaş Kulübü de tüm birimleri ve fertleriyle şampiyonluk yarışında var. Bundan sonra da öyle olacaktır" diye konuştu.

FİKRET ORMAN'DAN 60 BİN LİRA PRİM

Hayatında ilk defa soyunma odasına indiğini söyleyen Fikret Orman, 3 maçtır üst üste galip gelen futbolculara teşekkür konuşması yaptı. Orman ayrıca, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçlarından sonra Bursaspor maçının da kazanılması halinde 3 maçın toplam priminin iki katına çıkarılacağını söyledi. Buna göre galibiyet başına 10 bin lira prim alan Beşiktaşlı futbolcular, Bursaspor maçını da kazanması halinde toplam 60 bin lira primin sahibi olacak.

Başkan Orman ayrıca, Galatasaray maçı için de özel prim verileceğini söyledi.

KASIMPAŞA BAŞKANVEKİLİ ÖKSÜZ: YORUM YOK. KONUŞURSAM ÇOK KÖTÜ KONUŞURUM"

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz ise basın mensuplarının soruları üzerine, "Yorum yok. Konuşursam çok kötü konuşurum" dedi. ad-ma (os)